spanduk1
JIANGSU LINHAI POWER MACHINERY GROUP CO., LTD.

JIANGSU LINHAI POWER MACHINERY GROUP CO., LTD.

Jiangsu LINHAI Power Machinery Group Co., Ltd. nyaéta cabangna milik pinuh ku China Foma Machinery Group Co., Ltd., anu mangrupikeun anak perusahaan China National Machinery Industry Corporation, sareng mangrupikeun perusahaan sentral dina yurisdiksi Nagara- milik Pengawasan Aset jeung Komisi Administrasi Nagara Council.Jiangsu Linhai Power mesin Grup Co., Ltd nyaeta hiji perusahaan manufaktur tinggi-tech modern jeung panalungtikan sarta pamekaran terpadu, manufaktur, jualan na jasa.

Jiangsu Linhai Yamaha Motorcycle co., LTD.

Jiangsu Linhai Yamaha Motorcycle co., LTD.

Ngadegkeun usaha patungan Sino-Jepang, Jiangsu Linhai Yamaha Motorcycle co., LTD.dina 1994 ditandaan move anyar kami di development.Sixty taun nyeri jeung kesang sarta unggal hambalan nu dicokot ku urang bisa ngagambarkeun usaha hébat urang.

LINHAI CO., LTD.

LINHAI CO., LTD.

LINHAI ATVs loba dijual ka Éropa, AS, Rusia, Inggris, Perancis, Australia, Wétan Tengah, Amérika Kidul, Afrika, jeung Asia Tenggara, jsb produk LINHAI anu kacida dipikawanoh ku konsumén urang ti sakuliah dunya.Sareng perusahaan kami komitmen pikeun terus ningkatkeun éféktivitas sistem manajemen kami pikeun maksimalkeun kapuasan pelanggan.Urang tulus miharep sangkan kamajuan jeung konsumén urang jeung nyieun win-win hareup babarengan.Wilujeng sumping di gabung kami pikeun bisnis!

nyaho leuwih

  • ATV
  • UTV
  • Lain
featurecircle

ATV

  • ATV320

    ATV320

  • ATV420

    ATV420

  • ATV500

    ATV500

  • ATV550

    ATV550

  • M550L

    M550L

  • M565Li

    M565Li

UTV

  • T-ARCHON 200

    T-ARCHON 200

  • T-ARCHON 200 tilepan korsi

    T-ARCHON 200 tilepan korsi

  • T-BOSS 550

    T-BOSS 550

  • LH1100U-D

    LH1100U-D

Lain

Kami Nawiskeun Palayanan Palanggan Anu Alus, Komprehensif unggal Léngkah.
Sateuacan Anjeun Mesen Jieun Real Time Inquires Ngaliwatan.
panalungtikan ayeuna

Kirim pesen anjeun ka kami: